gönderen M.Erdem Yalcindag tarih Prş 13. Eyl 2012, 06:22
Merhaba Musa,
Sana bu zamana kadar yazamadim nedenine gelince Anjayi benim disi pointeri HZP hazirlamaktaydim.Hazirliklar bitti bomba gibi oldu sinavdan
2 hafta önce sag kalca ve karin boslugunda sislik meydana geldi,direk veterinere gittim iltihaplanma dedi kestiler bosaldi hersey buraya kadar cok
normal ilerledi aradan 4-5 gün gecince sis tekrar meydana geldi,acildi bosaldi .Ama tam sihhatli bir gelisme olmadi netice olarak gecen pazartesi
Bestensee Hayvan Klinigi var Berline 40 km oradaki bas Prof.Bay Wunderliche görüstüm kendisi av arkadasimdir,operasyon yapilmasi gerektigini
belirtti ve gecen pazartesi o.p basarilya sonuclandi haftalardir beni ve Anja'yi üzen olay aydinlandi.Bugday kilcigi denen sap iceri girerek ilerlemis
alindi dünde Anjayi aldim kerata bomba gibi ama olan sinava oldu simdi tekrar calismalara yani tekrara baslayacagim.Umarim ay sonu veya ekim
baslangici gibi HZP yi yapariz cünkü bu benim son sinavim hakem olmam icin.Iste durum bundan ibaret Musa.Simdi gelelim senin sorununa yanda
yürümeyi ögrendi dedin yalniz yedekden cikinca yaninda yürüme seni gecmeden devam ediyor mu yoksa kafasina göre takiliyor mu?Eger yedekde iken
yürüme ok ise durdugunda oturmasini dene yatmadan önce ok?Yani yedekde iken yürümesini ögrendigi gibi buna paralel olarak yedekde oturmayida
pekistirmis oluyoruz.Eger oturmak istemezse otur diyerek yedek kayisini sag elle cekerken sol ellede sirtin arka kismina basarak oturttmus oluruz.
Bunu daha sonra yedeksiz calisman gerekir.Bu arada düdügün var mi?Düdükle calismalara baslamak gerekir yani yanima gel, dön, down emirlerine baslamakda yarar vardir.
Tabiki her iyi harekette sevgiyle birlikde ödül mutlaka olmalidir.Eger basari yoksa ödüllde olmamalidir en iyi ödül sevgidir bence.Yani arkadasla
kaynasmakdir.Arkadas daima solumuzda diz dibinde yürümek zorundadir bir avci olarak.Bu arada belirtteyim eger kapikuleden girecek olursam belki
diyorum ugrar bir cayini icer hemde görüsmüs ve bu arada arkadasida görmüs olurum.Simdilik hosca kal,allaha emanet ol kardesim.